Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@17:26:40 GMT

ارائه خدمات درمانی به جانبازان شیمیایی در حد کشور آلمان

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۱۴۰۴۷

ارائه خدمات درمانی به جانبازان شیمیایی در حد کشور آلمان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا توکلی مهرجردی، روز شنبه در نشست خبری، گفت: بیمارستان ساسان به عنوان یکی از مراکز تحت پوشش بنیاد شهید تلقی می‌شود و به صورت خودگردان اداره می‌شود.

وی افزود: از سال ۹۰ هزینه‌ای بابت به روز رسانی بیمارستان پرداخت نشده و تمامی هزینه‌ها از محل درآمدهای این بیمارستان تأمین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی از بیمارستان ساسان به عنوان یک مرکز درمانی ارجاعی با ۲۰۰ تخت نام برد و گفت: تلاش کرده ایم همواره در ارزشیابی‌های وزارت بهداشت، درجه یک خصوصی را به خود اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: با این تعداد تخت بستری و خدمات سرپایی و…، روزانه ۱۲۰۰ مراجعه کننده سرپایی داریم و ضریب اشغال ۹۰ درصدی تخت‌ها را داریم.

توکلی گفت: ۷۸ درصد مراجعان ما را ایثارگران تشکیل می‌دهند.

وی به پاندمی کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط کرونایی، به عنوان اولین مرکز درمانی وارد ارائه خدمات به بیماران کرونایی شدیم. از اسفند ۹۸ تا امروز، ۳۸ هزار مراجعه کننده مشکوک به کرونا به اورژانس بیمارستان داشتیم.

توکلی گفت: در دوران کرونا، بسیاری از بیماران بدحال را به ما ارجاع می‌دادند و همین موضوع در میزان مرگ و میر بیماران تا حدودی اثرگذار بود.

وی افزود: با توجه به قوانین و اسناد بالادستی، برنامه‌های بیمارستان را طراحی می‌کنیم.

توکلی گفت: تشکیل کارگروه با همکاری بنیاد شهید برای دست یافتن به اهداف مورد نظر، یکی از سیاست‌های بیمارستان است.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی ساسان افزود: افزایش سن جانبازان به عنوان یکی از چالش‌ها در حوزه درمان این عزیزیان است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: تمام تلاش خود را می‌کنیم که بهترین خدمات درمانی با کیفیت را ارائه بدهیم. به طوری که ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در دستور کار بنیاد شهید قرار دارد که در جوار همین بیمارستان قرار دارد.

به گفته توکلی، عملیات ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در سال آینده آغاز خواهد شد.

وی افزود: جانبازان شیمیایی با درگیری چشم و ریه و پوست هستند که درمان‌های اختصاصی لازم دارند. بر همین اساس، کلینیک تخصصی ریه برای کارهای درمانی فوق تخصصی استفاده می‌شود.

توکلی گفت: سه سال قبل برای رصد بهتر جانبازان شیمیایی، کلینیک ویژه تشکیل شد که موارد ارجاعی را می‌بینند. اما، ارائه خدمات فوق تخصصی در حد کشور آلمان است.

وی ادامه داد: سالی دو تا سه بار یک پروفسور آلمانی به ایران می آیند که به دلیل بحران کرونا قطع شده است.

توکلی گفت: روش‌هایی که برای جانبازان شیمیایی با مشکلات ریوی ارائه می‌شود، بر اساس استانداردهای کشور آلمان است.

وی در مورد پوشش بیمه‌ای جانبازان نیز افزود: بر اساس قانون ایثارگران، تمامی خدمات باید صفر باشد و بنیاد شهید بایستی پیاده سازی کند.

توکلی گفت: جانبازان و ایثارگران در مراجعه به بیمارستان ساسان، ریالی بابت خدمات درمانی پرداخت نمی کند.

کد خبر 5438711

منبع: مهر

کلیدواژه: جانبازان و ایثارگران بیمارستان خدمات درمانی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا آمار کرونا سازمان غذا و دارو کووید 19 بودجه سلامت بهرام عین اللهی دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سیگار زوال عقل سرطان شیوع کرونا جانبازان شیمیایی بنیاد شهید توکلی گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۴۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود

شهردار کمالشهر با اشاره به اهمیت توسعه فضای درمانی در سطح شهر گفت: با توجه به جمعیت موجود یک بیمارستان جدید در این شهر احداث می‌شود.

محمد اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز با اشاره به اینکه ارتقاd سرانه‌های شهری با توجه به توسعه شهر و افزایش جمعیت به صورت ویژه در دستور کار است، اظهار کرد: در این راستا نقاط ضعف و کمبودهای شهری شناسایی و برنامه‌ریزی در راستای بهبود شرایط صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه از جمله چالش‌های موجود در کمالشهر کمبود سرانه درمانی است، افزود: با گروهی از سرمایه گذاران نشست برگزار شد تا در راستای تأمین زمین و تکمیل تجهیزات یک بیمارستان جدید اقدام کنیم.

شهردار کمالشهر از افزایش سرانه درمانی با احداث یک باب (بیمارستان) دیگر در کمالشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: حضور و مشارکت بخش خصوصی در احداث و بهره‌برداری پروژه‌های مختلف شهرداری همچون جهشی چشمگیر، شهر را به سمت آبادانی و پیشرفت می‌برد.

اسدی با اشاره به لزوم جذب سرمایه‌گذار به عنوان بازوی توانمند آبادانی شهر، اضافه کرد: به دلیل محدودیت بودجه شهرداری، لزوم مشارکت سرمایه‌گذاران بسیار محسوس و قابل اهمیت است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه با سرمایه‌گذار بخش خصوصی گفت: این نشست دارای ابعاد مثبت از جمله ثبت سند قطعی ملک ۱۷ هزار متری واقع در ابتدای خرمدشت بود که می‌تواند منتج به احداث و افتتاح پارک بزرگ خرمدشت شود.

شهردار کمالشهر با تاکید بر احداث یک باب بیمارستان در شهر گفت: در نظر است با هدف بهبود و ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات درمانی در شهر و افزایش سرانه درمان، بیمارستانی با احداث و افتتاح شود.

اسدی در خصوص موقعیت جغرافیایی این واحد بیمارستانی، اضافه کرد: محل این بیمارستان در انتهای پارکینگ بوستان ابتدای خرمدشت و در بلوار پیام است.

کد خبر 750988

دیگر خبرها

  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها